Ik ben Chelsey, nog net geen 26 jaar en digital projectmanager bij Pandafish. Sinds juli maak ik deel uit van dit fijne team van unieke collega’s.

Wat deed je voor Pandafish?
Voor Pandafish werkte ik in een agency in Mechelen. Daar was ik één van de digital marketing specialists. Ik maakte traffic plannen voor de klanten, zette de campagnes op sociale media en Google op en deed ook de opvolging en optimalisaties.

Wat zijn je taken?
Bij Pandafish heb ik twee taken. Enerzijds doe ik projectmanagement en ben ik de tussenschakel tussen de klanten en het team. Anderzijds verzorg ik ook de blog en de sociale media van Pandafish zelf. Ik schrijf of herschrijf blogartikels en plan alle sociale media content in.

Wat zijn je grootste uitdagingen?
Vaak is het moeilijk om de planning van de klanten samen te voegen met onze interne planning. Wanneer we nieuwe briefings krijgen, hebben die vaak een strakke deadline. Het is dan mijn taak om ervoor te zorgen dat er ruimte op de planning komt en dat de deadlines gehaald worden.

Wat spreekt je daar zo in aan?
De uitdaging om alles goed georganiseerd te krijgen om zo de deadlines te halen. Soms lijkt het alsof we iets niet ingepland gaan krijgen, maar door de inzet van het hele team lukt het ons dan toch om bepaalde jobs ertussen te krijgen. Zo is de klant tevreden en hebben wij de voldoening van onze job goed te doen.

Wat doe je buiten Pandafish?
Op maandag en/of woensdag vind je me in Elewijt waar ik kickboks lessen volg. Daarnaast zijn mijn vriend en ik volop bezig met het renoveren van ons eerste eigen appartementje dus het weekend brengen we meestal daar door.