Ik ben Jimi Verhaegen, 27 jaar en web developer bij Pandafish. Ik werk hier nog maar sinds juni, maar voel me al helemaal thuis in dit b(l)oeiende team!

Wat deed je vóór Pandafish?
Bij mijn vorige job was ik allround web developer. Toen maakte ik websites van start tot finish. Die afwisseling van taken is wel fijn, maar toen werkte ik alleen en was er niemand om op terug te vallen. Die veiligheid heb ik nu wel, want bij Pandafish is een hoop kennis in huis.

Wat zijn je taken?
Nu ik bij Pandafish werk, worden mijn dagen gevuld met backend ontwikkeling. Deze taken bestaan voornamelijk uit updates van en toevoegingen aan bestaande systemen. Bij deze taken is het zeer belangrijk je hoofd niet te verliezen, maar dit lukt me wel als ik “in the zone” zit.

Wat zijn je grootste uitdagingen?
Veel van de websites waar ik aan werk zijn bestaande websites. Deze websites zijn zo uitgebreid dat het een uitdaging is om iets beters te creëren. Maar al doende leert men!

Wat spreekt je daar zo in aan?
De afwisseling van deze taken is interessant. De ene keer maak je het aangenamer voor de bezoeker van de website, de andere keer maak je het leven van de klant gemakkelijker.

Wat doe je buiten Pandafish?
Na de werkuren ben ik een fervente drummer. Zo speel ik in twee verschillende bands. Tussen het optreden en repeteren door geniet ik ook van wandelingen, citytripjes en terrasjes met mijn vrouw.