Hey! Ik ben Mien, 33 jaar en grafisch vormgeefster bij Pandafish sinds juni 2017. Sindsdien heb ik Pandafish alleen maar weten groeien, zowel in het aantal werknemers als in de ambities.

Wat deed je voor Pandafish?
Ik werk al 10 jaar als grafisch vormgeefster, waarvan ik 5 jaar gewerkt heb bij Clickpoint, daar heb ik Jordy en Merlijn leren kennen. Na de geboorte van mijn tweede kindje kreeg ik van hun de vraag of ik het zag zitten om te komen werken bij hun pas opgestarte bedrijfje, Pandafish.

Wat zijn je taken?
Zeer uiteenlopend, we ontwerpen huisstijlen, geven identiteit aan events, maken uitnodigingen, doen beeldmanipulaties, maken campagnevisuals, visualiseren concepten voor brand activations… Dit alles van A tot Z, van ontwerp tot een perfect drukklaar bestand voor de drukker.

Wat zijn je grootste uitdagingen?
Laat ons zeggen dat we vaak met strakke deadlines moeten werken. De uitdaging is dan om binnen een korte termijn een mooi, afgewerkt ontwerp klaar te krijgen waar zowel de klant als ikzelf tevreden mee zijn!

Wat spreekt je daar zo in aan?
Het geeft veel voldoening om een opdracht tot een goed einde te brengen. Ontwerpen is een proces doorgaan waarbij je af en toe wel obstakels en beperkingen tegenkomt. Het soms even niet meer weten, en dan ineens een ingeving krijgen om tot het gewenste resultaat te komen, dat is een fijn gevoel!

Wat doe je buiten Pandafish?
Ik ben mama van 2 kleine kindjes waardoor er momenteel weinig tijd (en laat ons eerlijk zijn; weinig energie) is voor hobby’s ?
Maar op vrije avonden ga ik graag met vriendinnen lekker eten of iets drinken.
En lang leve webshops! Shoppen doe ik tegenwoordig ’s avonds vanuit mijn zetel, handig!