Ik ben Stijn De Lathouwer, 38 jaar en web developer bij Pandafish. Ik werk hier sinds februari 2018 en ben de tweede developer die ze aanwierven. Ondertussen zijn er nog een heleboel mensen bijgekomen in ons bureau in Antwerpen.

Wat deed je vóór Pandafish?
Ik ben van opleiding grafish vormgever. Sinds 2002 werk ik als vormgever en developer. Soms vast in dienst, meestal als freelancer. Bij mijn vorige bureau was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond ik bij Pandafish.

Wat zijn je taken?
Voor onze websites verzorg ik het front- en backend development. Met andere woorden: ik zorg ervoor dat het goedgekeurde ontwerp een werkende site of applicatie wordt.

Wat zijn je grootste uitdagingen?
Pandafish is een bedrijf met een ruim assortiment aan diensten. Dat maakt het boeiend, maar we moeten daardoor zeker goed bekijken en inschatten wat de beste werkwijze voor elk project is. Geen sprake van bandwerk, dus.

Wat spreekt je daar zo in aan?
Ik werk graag erg zelfstandig en dat kan hier zeker. Je moet zelf het project analyseren en uitdenken op welke manier je het gaat uitwerken.
Dat pragmatisch meezoeken naar goede oplossingen, dat vind ik fijn. Ik ben tevreden dat ik mijn vakmanschap kan inzetten voor Pandafish en dat de projecten hier divers genoeg zijn. Zo kan ik nieuwe dingen blijven leren en groeien in mijn job.

Wat doe je buiten Pandafish?
Ik ga graag lopen en zwemmen. Ook met een wandeling of fietstochtje doe je mij plezier. Ik hou verder nog van koken en speciale bieren. Over die laatste organiseer ik graag proefondervindelijke studies met vrienden.
Bij Pandafish hebben we ook erg flexibele uren en thuiswerkdagen. Op die manier is het ook makkelijker om genoeg tijd te maken voor je gezin.